- Hide menu

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mindful Yoga

4 februari @ 18:45 - 20:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 18:45 on maandag, repeating until 12/07/2019

Het beste uit 2 werelden: Mindfulness en Yoga. Tijdens deze les richten we ons specifiek op ontspanning, rustige yoga houdingen, stilte, het ontwikkelen van mildheid en het integreren van Mindfulness in het dagelijks leven.

Door Mindful yoga te beoefenen, werken we niet alleen aan onze flexibiliteit, kracht en balans. De zachte rek- en strekoefeningen bevorderen naast fysieke ontspanning ook mentale en emotionele ontspanning. Deze les gaat over goede zorg voor jezelf en het verkennen van je grenzen vanuit mildheid. Je laat opgebouwde spanning los en brengt je lichaam en denken in kalmte en balans.

De yogalessen zijn zowel actief als rustig, ritmisch en ontspannen. Je hoeft er niet lenig of sterk voor te zijn. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. De kleine groepen geven daarbij veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Deze Mindful Yoga les van 18.45 uur duurt 75 minuten en begint met een zitmeditatie, gevolgd door adem- en bewegingsoefeningen. We sluiten af met een diepe ontspanningsoefening.

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
18:45 - 20:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Eksterlaan 2
Bussum, 1403 BD Nederland
+ Google Maps