- Hide menu

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Restorative Yoga voor wederopbouw en herstel

7 juli @ 10:45 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

In tijden waarin we lichamelijk en geestelijk willen herstellen en opbouwen is Restorative Yoga ideal. Het is een therapeutische yoga beoefening. Wanneer je veel hebt gegeven (fysiek of mentaal) kan het vervolg zijn dat je je of uitgeput of verzwakt voelt en je weinig contact hebt met je lichaam. Dit kan ook aan de orde zijn als je herstellende bent van een ziekte of burnout of bvb. bij fibromyalgie, moeite met de spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid, en hoge bloeddruk. Door in deze les ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleren we de herstellende, vernieuwende capaciteit van ons lichaam. Zodat we met vernieuwde energie en zin in het leven weer verder kunnen.

In de houdingen wordt je  fysiek ondersteund  met yogastoelen, bolsters, kussens, dekens en blokken en kun je diep ontspannen. Poses worden ongeveer 5-10 minuten aangehouden. In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en wordt ook de geest stil.

Net als Mindful Yoga voedt Restorative Yoga  je in het vermogen van aandacht. In deze les werken we met maximaal 5 deelnemers om persoonlijke aandacht te waarborgen.

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
10:45 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

Samudita
Eksterlaan 2
Bussum, 1403 BD Nederland
+ Google Maps