- Hide menu

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

RESTORATIVE YOGA

2 november @ 10:45 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

In tijden waarin we lichamelijk en geestelijk willen herstellen en opbouwen is Restorative Yoga voor Wederopbouw en Herstel ideal. Het is een therapeutische yoga beoefening. Wanneer je veel hebt gegeven (fysiek of mentaal) kan het vervolg zijn dat je je of uitgeput of verzwakt voelt en je weinig contact hebt met je lichaam. Dit kan ook aan de orde zijn als je herstellende bent van een ziekte of burnout of bvb. bij fibromyalgie, moeite met de spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid, LongCovid en hoge bloeddruk.
Door in deze les ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleren we de herstellende, vernieuwende capaciteit van ons lichaam. Zodat we met vernieuwde energie en zin in het leven weer verder kunnen.

In de houdingen wordt je  fysiek ondersteund  met yogastoelen, bolsters, kussens, dekens en blokken en kun je diep ontspannen. Poses worden ongeveer 5-10 minuten aangehouden. In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en wordt ook de geest stil.

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
10:45 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

OpenHeartSpace
H.A. Lorentzweg 59
Bussum, 1402 CC
+ Google Maps

Organisator

Samudita