- Hide menu

Massage

Integrale ontspanningsmassage voor vrouwen:
lichaam, geest, ziel – alles is verbonden

In ons dagelijks leven heeft het denken (ons geest) vaak de overhand en luisteren we niet altijd naar ons lichaam. Een integrale ontspanningsmassage leidt je aandacht niet alleen op het voelen van je lichaam maar er is ook aandacht voor je als mens in je geheel: zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Al deze aspecten zijn in het lichaam met elkaar verbonden en van invloed op elkaar.

 

Bij Samudita creëren zorgzaamheid, aandacht en een sfeer van respect en acceptatie de ruimte om te ontspannen en te voelen wat er is. Het contact met het lichaam wordt hersteld, en energie kan weer vrij stromen.

 

In mijn massages combineer ik (Barbara)  oosterse en westerse massagetechnieken en wordt je lichaam met warme (ayurvedische) olie gemasseerd. Dit doe ik op een verwarmde massagetafel of op wens ook op de futon (een stevige mat op de grond). Bij het masseren wissel ik daarbij verschillende aanrakingen af, zoals strijkingen, knedingen, strelingen, stevige druk, wiegen en drukpunten en wordt elke massage individueel afgestemd op jou.

 

Een integrale massage is een cadeau aan jezelf als het op dit moment druk of spannend is in je leven, je weinig wordt aangeraakt, niet lekker in je lijf zit of je lichaam (chronisch) pijn doet. Je de idee hebt continue aan het denken te zijn, je voelen moeilijk vindt en je behoefte hebt het weer helemaal stil te laten worden van binnen. Voor mensen die veel geven in hun leven en erna verlangen te ontvangen en zichzelf willen laten verwennen. En zeker ook als je weer contact wilt maken met je energiestroom van binnen en weer meer in beweging wilt komen.

 

Effecten van een integrale ontspanningsmassage:

  • Herstel van de balans van het lichaam als geheel
  • Vergroting van het lichaamsbewustzijn
  • Activatie van je zelfhelend vermogen
  • Helpt spanningen voorkomen en klachten genezen
  • Verdieping van het contact met je gevoelens via je lichaam
  • Ruimte voor nieuwe energie
  • Verdieping van je leven en meer ruimte om jezelf te zijn

 

Massage 60 minuten (aanwezig 90 min)  inclusief ayurvedische thee, voor- en nagesprek

Kosten € 90,-

Massage 90 minuten (aanwezig 120 min) inclusief ayurvedische thee voor- en nagesprek

Kosten € 120,-

 

 

 

Vier Handen Massage – Abhyanga

 

Tijdens deze traditioneel Indiase Ayurvedische massage wordt je lichaam door Barbara en Jesse synchroon gemasseerd met lange vloeiende bewegingen. Deze unieke massage is zowel ontspannend als therapeutisch, heeft een diep reinigend effect, kalmeert en balanceert lichaam én geest.

 

Er wordt gebruik gemaakt van een grote hoeveelheid warme sesamolie gemengd met een medicinaal ayurvedisch kruidenmengsel, wat diep in je lichaam doordringt. In onze Vier Handen Massage stemmen wij de druk en het tempo af of jouw specifieke lichaamsstructuur.

 

Naast fysieke ontspanning heeft deze massage ook een energetisch karakter. Door het behandelen van de voornaamste energiekanalen en vitale punten (Nadi’s en Marma punten) kan geblokkeerde levensenergie (Prana) weer gaan stromen. Dit stimuleert (zelf)heling zorgt voor een groter gevoel van vrijheid.

 

Massage 60 minuten (aanwezig 90 min) inclusief ayurvedische thee voor- en nagesprek

Kosten €175,-

 

 

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren uw afspraak annuleert, wordt de gereserveerde behandeling niet in rekening gebracht.

 

Water vier handen massage ayurvedaVier Handen Massage KamerYogaruimte Bussum