- Hide menu

Barbara

Barbara studeerde bedrijfseconomie met uitstapjes in de kunst, psychologie en sociologie en verhuisde in 2004 van Berlijn naar Nederland en verdiepte zich hier intensief in yoga, meditatie, massage, lichaamswerk, Ayurveda en Mindfulness. Het werken met vrouwen vanuit een holistische tantrische visie loopt als een rode draad door haar leven. De laatste jaren voelde Barbara zich steeds meer geroepen om te werken met Sacred Cacao en groepsdynamica in Heart circle werk.

 

Barbara is geboren in Duitsland, moeder van een 15 jarige zoon en sinds haar verhuizing van Berlijn naar Nederland oprichtster van Samudita. Wat in 2006 begon met organiseren van retraites en workshops verdiepte zich door zelf diverse opleidingen te volgen op een innerlijke reis te gaan. Na het werken in het drukke bedrijfsleven in Berlijn volgde hard-nodige sabbatical. Door de behoefte aan vertragen en diep voelen werd het vertrekpunt yoga. Ze volgde opleidingen in Mindful Yoga, Dru Yoga, Yin Yoga, Kinder, Tiener en Familie Yoga. Later ook de opleiding tot gecertificeerd Mindfulness Trainer voor volwassenen (MBSR) en voor Kinderen (MindfulKids). Zo volgde ze onder andere opleidingen bij Helen Purperhart, Sarah Powers, Christine McArdle Oquendo, Katizia Satya en Anoshe Overington. Ze is verbonden aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam en als trainer van de hoogste categorie lid van de beroepsvereniging voor Mindfulness trainer VMBN.

 

Nadat ze in 2014 haar huidige partner Jesse ontmoette begon hun gezamenlijke reis in de 3 jarige Inner Grounding opleiding van het Soulinstitute. Ze werd vervolgens gepassioneerd over HeartiQ circle werk en het werken met Sacred Cacao en faciliteert sindsdien circles en ceremonies. Daarnaast is het samen Zijn en werken met vrouwen altijd een voedende en inspirerende stroom in haar leven geweest. Vanuit hartsverbinding en overgave creëert Barbara samen met vrouwen mooie helende dagen met intuïtieve dans, Feminine Energetics, Divine Embodiment, Sacred Heart Circles en Nurture Space.

 

“Barbara is ervaren, warm en betrokken en nodigt je uit jezelf te zijn.”

 

“De sfeer in de training was open, veilig en gaaf ruimte. Barbara is een goede luisteraar en stelt verrassende vragen op het goede moment. Ik heb waardevolle inzichten opgedaan die ik ook in het dagelijkse leven kan omzetten. Hartelijk bedankt.”

 

“Dat ben jij voor mij: enthousiast, fris, deskundig, vol compassie, nabij met je hart.”

 

 

← terug