- Hide menu

Brigitte Krüger – ArtandSoundCreator

 

 

Mijn leven op Bali is een grote inspiratie voor mij geweest. Ik heb daar mogen ervaren dat mijn “anders zijn” een diepe kracht in zich draagt. Het gebruik van sound en klanken heeft mijn werk dan ook elementair veranderd. Sound brengt balans in iedere lichaamscel, ons onderbewustzijn en werkt zelfs tot op DNA niveau. Niet voor niets noemt men het “The Medicine of the future”. 

 

In een SoundCreator sessie (uitsluitend individueel) gebruik ik naast instrumenten ook gechannelde klanken, -tonen en Light Language. Dit geheel op je afgestemd. Light Language is een multi-dimensionale taal welke door ons allen op zielsniveau wordt begrepen. Het werkt voorbij jouw bewust denken en spreekt direct het DNA aan. Je ervaart diepe transformatie veelal leidend tot een wezenlijke verandering in jouw persoonlijk leven. De duur van een SoundCreator sessie is naar behoefte en sterk

persoonsgebonden.

Ter ondersteuning van jouw proces of thema kan ik voor jou een MP3 maken met gechannelde informatie diejou de komende tijd zal begeleiden.

 

 

Naast de individuele sessies geef ik Klankreizen voor groepen en begeleidt ik Yin Yoga groepslessen met klank voor een nog diepere werking van de asana’s.

 

 

← terug