- Hide menu

Brigitte Krüger

Birgitte’s leven op Bali en haar vele reizen zijn een grote inspiratie voor haar geweest. Ze heeft daar mogen ervaren dat haar “anders zijn” een diepe kracht in zich draagt. Het gebruik van sound en klanken heeft haar werk dan ook elementair veranderd. Sound brengt balans in iedere lichaamscel, ons onderbewustzijn en werkt zelfs tot op DNA niveau. Niet voor niets noemt men het “The Medicine of the future”. 

 

 

In een SoundCreator sessie (uitsluitend individueel) gebruikt Brigitte naast instrumenten ook gechannelde klanken, -tonen en Light Language. Dit geheel op je afgestemd. Light Language is een multi-dimensionale taal welke door ons allen op zielsniveau wordt begrepen. Het werkt voorbij jouw bewust denken en spreekt direct het DNA aan. Je ervaart diepe transformatie veelal leidend tot een wezenlijke verandering in jouw persoonlijk leven. De duur van een SoundCreator sessie is naar behoefte en sterk persoonsgebonden.

 

Ter ondersteuning van jouw proces of thema kan ze voor jou een MP3 maken met gechannelde informatie die jou de komende tijd zal begeleiden.

 

Naast de individuele sessies geeft Brigitte Klankreizen voor groepen en begeleidt ze Yin Yoga groepslessen met klank voor een nog diepere werking van de asana’s.

 

 

← terug