- Hide menu

Jesse van den Berg

Foto 1 website SamuditaJesse, partner van Barbara en oprichter van Lichtbeurs, is sinds jonge leeftijd al geïnteresseerd in wat mensen beweegt en diepere levensvragen. Dingen creëren en met zijn handen werken is iets wat hem altijd al terug naar zichzelf bracht.

 

Hij heeft zich verdiept in Oefentherapie Cesar en Groepswerk volgens de Heart Intelligence methode. Na een langere tijd werken in een  leidinggevende functie in de horeca was het tijd voor iets nieuws. Er volgde een 3 maanden durende vision quest alleen in de Zweedse bossen.

 

In de zomer van 2014 startte Jesse met zijn 4-jarige opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist bij het Soul Tantra Institute in Den Bosch. Als Tantric Ayurvedic Bodyworker geeft hij nu massages bij Samudita en heeft recent zijn eigen bedrijf VanHarteMan opgericht, dat zich bezighoudt met mannenwerk individueel en in groepen.

 

Samen met Barbara geeft Jesse 4-handen massage bij Samudita. “In de massage breng ik twee passies samen: het werken met mijn handen en met mensen. Het lichaam spreekt en het is prachtig om mensen op deze unieke manier op een diep niveau in contact te brengen met zichzelf”.