- Hide menu

Samudita

ruimte-samudita

 

Samudita is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Bussum vlakbij de hei en heeft een sfeervolle, lichte en rustige yogaruimte (40 m2) voor maximaal acht cursisten voor yoga, trainingen of workshops. Ideaal voor privé lessen met een of twee deelnemers.

 

Op de eerste verdieping zijn twee ruimtes voor massage, healing of coaching. Alle ruimtes zijn buiten de activiteiten van Samudita om ook te huur en beschikbaar voor lessen, sessies, trainingen en workshops.

Yogamatten, plaids en zitkussens en ook  heerlijke biologische ayurvedische kruidenthee en een Slow Juicer staan ter beschikking.

 

Op verzoek kan er in een biologische en vegetarische catering worden voorzien (bij voorkeur met groente en sla uit eigen kleine moestuin en de lokale Groenteclub) die uiteraard bij zonnig weer in de loungehoek buiten op terras wordt geserveerd.
En niet te vergeten voor kleine en grote mensen de grote schommel in de tuin!

 

Ben je geïnteresseerd in huur en wil je meer weten over beschikbaarheid en prijzen?

Stuur dan een mail via het contactformulier en wij nemen snel contact met je op.

 

OP LOCATIE

Barbara geeft op aanvraag Yoga lessen, Mindfulness en MindfulKids trainingen op locatie in Bussum, Naarden, het Gooi, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam aan bedrijven, scholen en kinderdagverblijven.

 

MENSEN EN MISSIE

Samudita is kleinschalig, warm, een plek om thuis te komen in jezelf met een gevarieerd aanbod van  yoga, mindfulness, meditatie, massage en healing. Met ruimte voor stilte en ontspanning om naar binnen te kijken. Ervaar fysieke en persoonlijke groei, en leer hoe je vol compassie voor jezelf en de ander verbonden kunt leven in het nu. Door samen te werken met mensen die dezelfde missie delen wil Samudita bijdragen aan de kwaliteit van leven, opvoeding, werken, onderwijs en gezondheid door de integratie van westerse en oosterse wijsheden in het dagelijkse leven. We doen dit met een gevarieerd aanbod van lessen, trainingen, sessies, workshops en retreats.
Samudita is 2006 opgericht door Barbara Handke.

Jesse van den Berg en Brigitte Krüger zijn regelmatig te gast met hun eigen spectrum aan massages, behandelingen en healings.

Lees hier meer over de mensen bij Samudita…

 

 

Barbara Handke

 

Yoga, Mindfulness Trainingen, MindfulKids, Meditatie.
Barbara studeerde bedrijfseconomie met uitstapjes in de kunst, psychologie en sociologie en verhuisde 2004 van Berlijn naar Nederland en verdiepte zich hier, na jaren als marketing director werkzaam te zijn geweest in de lifestyle en toeristen branche, verder intensief in yoga, meditatie en Mindfulness.

Lees meer over Barbara 

 

Jesse van den Berg

 

Ayurvedic bodyworker en Mannenwerk.

Jesse, partner van Barbara,  startte in de zomer van 2014 met zijn 4-jarige opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist bij het Soul Tantra Institute in Den Bosch.

Als Tantric Ayurvedic Bodyworker geeft hij nu massage bij Samudita en heeft recent zijn eigen bedrijf VanHarteMan opgericht, dat zich bezighoudt met mannenwerk individueel en in groepen.

Lees meer over Jesse

 

Brigitte Krüger

 

Reconnective Healing® en The Reconnection®
Brigitte is haar passie voor mensen, de onvoorwaardelijke liefde en het puur ‘Zijn’ als een kind altijd blijven volgen.

Zij voelt zich dan ook zeer gelukkig van deze passie haar werk te hebben kunnen maken.

Lees meer over Brigitte 

 

 

 

WORKSHOPS EN EVENTS

 

Wij houden van creativiteit, vreugde delen, ons inner kind toelachen, dansen, zingen, drummen, verbinding voelen, samen koken en eten zonder dat wij de pijnlijke, verdrietige en onprettige gebeurtenissen in ons leven negeren of weg willen drukken.
Naast yoga, Mindfulness en meditatie en natuurlijk de schommel in de tuin kun je bij Samudita ook hippe Hoop workshops vinden van Mirjam Doema, drumbouwweekenden met Nicci , Tribal Heart Beat avonden met Georgette Elders, Klankschalen Healings met Birgit Handke en nog heel veel meer.

 

Hou de agenda in de gaten…
En niet te vergeten: in de kleine shop vind je helende oliën van Young Living (www.youngliving.com) , prachtige raamhangers van Sanny Bijvoet (sannybijvoet.tmblr.com) en leuke en nuttige accessoires voor een gezond leven.

 

 

 

Yogaruimte Bussumbed

IMG_3343