- Hide menu

Samudita

Samudita is in 2006 opgericht door Barbara en is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Bussum vlakbij de hei en heeft een sfeervolle, lichte en rustige studio (40 m2) voor 8-12 deelnemers voor circle werk, trainingen of workshops. Tevens erg geschikt voor privé lessen met een of twee deelnemers.

 

Op de eerste verdieping is de ruimte voor massage en healing. De ruimtes zijn ook te huur en beschikbaar voor lessen, sessies, trainingen en workshops. Yogamatten, plaids, zitkussens, heerlijke biologische ayurvedische kruidenthee en een Slow Juicer staan ter beschikking.

 

Op verzoek kan er in een biologische en vegetarische catering worden voorzien (bij voorkeur met groente en sla uit eigen kleine moestuin en de lokale Groenteclub) die uiteraard bij zonnig weer in de loungehoek buiten op terras wordt geserveerd.
En niet te vergeten voor kleine en grote mensen de grote schommel in de tuin!

 

Ben je geïnteresseerd in huur en wil je meer weten over beschikbaarheid en prijzen?

Stuur dan een mail via het contactformulier en wij nemen snel contact met je op.

 

OP LOCATIE

Barbara geeft op aanvraag Yoga lessen, Circle werk en Mindfulness trainingen op locatie in Bussum, Naarden, het Gooi, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam aan bedrijven.

 

MENSEN EN MISSIE

Samudita is kleinschalig, warm, een plek om thuis te komen in jezelf met een gevarieerd aanbod van workshop, circles, mindfulness, meditatie, massage en healing. Met ruimte voor stilte en ontspanning om naar binnen te kijken om vervolgens in verbinding met alle delen jezelf vreugdevol vanuit het hart expressie te geven aan wat in je leeft. Ervaar fysieke en persoonlijke groei, en leer hoe je vol compassie voor jezelf en de ander verbonden kunt leven in het nu. We genieten van de samenwerking met mensen die dezelfde missie delen en zijn gepassioneerd over het leven in community en tribe.

 

Barbara Handke

 

Circle Facilitator, Cacao sorceress, Yogadocent, Mindfulness trainer, Vrouwenwerk, Embodiment en Massage.

Barbara studeerde bedrijfseconomie met uitstapjes in de kunst, psychologie en sociologie en verhuisde in 2004 van Berlijn naar Nederland en verdiepte zich hier intensief in yoga, meditatie, massage, lichaamswerk, Ayurveda en Mindfulness. Het werken met vrouwen vanuit een holistische tantrische visie loopt als een rode draad door haar leven. De laatste jaren voelde Barbara zich steeds meer geroepen om te werken met Sacred Cacao en groepsdynamica in Heart circle werk. 

Lees meer over Barbara 

 

Jesse van den Berg

 

Circle Facilitator, Cacao magiër, Ayurvedic bodyworker en Mannenwerk.

Jesse, partner van Barbara,  startte in de zomer van 2014 met zijn 4-jarige opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist bij het Soul Tantra Institute in Den Bosch. Recentelijk rondde Jesse twee opleidingen af als Ceremonie leider voor Sacred Cacao ceremonies en als Circle facilitator volgens de Heart iQ methode. Daarnaast runt Jesse een succesvol bedrijf waarmee hij maatwerk lampen en verlichting ontwerp.

Lees meer over Jesse

 

Brigitte Krüger

 

ArtandSoundCreator, Soundhealer en World traveller.

Mijn vriendin Brigitte is met haar gongs en instrumenten meerdere keren per jaar te gast bij Samudita. Zij verzorgt dan individuele SoundCreator sessies en samen geven we klankreizen en Yin Yoga lessen met klank in groepsverband.

Lees meer over Brigitte

 

 

 

 

WORKSHOPS EN EVENTS

 

Wij houden van creativiteit, vreugde delen, ons inner kind toelachen, dansen, zingen, drummen, verbinding voelen, samen koken en eten zonder dat wij de pijnlijke, verdrietige en onprettige gebeurtenissen in ons leven negeren of weg willen drukken.
Naast yoga, Mindfulness, meditatie, massage en natuurlijk de mooie grote schommel in de tuin kun je bij Samudita ook Klankschalen Healings met Birgit Handke en nog heel veel meer beleven…

En niet te vergeten: in de kleine shop vind je mooie essentiele oliën, helende magnesium producten van Zechsal, prachtige raamhangers van Sanny Bijvoet, interessante boeken, ayurvedische cosmetic van het biologische merk Lakshmi, klinkende Koshi Windchimes en vele leuke en nuttige accessoires voor een gezond leven.

 

 

 

Yogaruimte Bussumbed

IMG_3343