- Hide menu

Samudita

ruimte-samudita

 

Samudita is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Bussum vlakbij de hei en heeft een sfeervolle, lichte en rustige yogaruimte (40 m2) voor maximaal acht cursisten voor yoga, trainingen of workshops. Ideaal ook voor privé lessen met een of twee deelnemers.

 

Op de eerste verdieping zijn twee ruimtes voor massage, healing of coaching. Alle ruimtes zijn buiten de activiteiten van Samudita om ook te huur en beschikbaar voor lessen, sessies, trainingen en workshops.

Yogamatten, plaids en zitkussens en ook  heerlijke biologische ayurvedische kruidenthee en een Slow Juicer staan ter beschikking.

 

Op verzoek kan er in een biologische en vegetarische catering worden voorzien (bij voorkeur met groente en sla uit eigen kleine moestuin en de lokale Groenteclub) die uiteraard bij zonnig weer in de loungehoek buiten op terras wordt geserveerd.
En niet te vergeten voor kleine en grote mensen de grote schommel in de tuin!

 

Ben je geïnteresseerd in huur en wil je meer weten over beschikbaarheid en prijzen?

Stuur dan een mail via het contactformulier en wij nemen snel contact met je op.

 

OP LOCATIE

Barbara geeft op aanvraag Yoga lessen, Mindfulness en MindfulKids trainingen op locatie in Bussum, Naarden, het Gooi, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam aan bedrijven, scholen en kinderdagverblijven.

 

MENSEN EN MISSIE

Samudita is kleinschalig, warm, een plek om thuis te komen in jezelf met een gevarieerd aanbod van  yoga, mindfulness, meditatie, massage en healing. Met ruimte voor stilte en ontspanning om naar binnen te kijken. Ervaar fysieke en persoonlijke groei, en leer hoe je vol compassie voor jezelf en de ander verbonden kunt leven in het nu. Door samen te werken met mensen die dezelfde missie delen wil Samudita bijdragen aan de kwaliteit van leven, opvoeding, werken, onderwijs en gezondheid door de integratie van westerse en oosterse wijsheden in het dagelijkse leven. We doen dit met een gevarieerd aanbod van lessen, trainingen, sessies, workshops en retreats.
Samudita is 2006 opgericht door Barbara Handke.

 

Lees hier meer over de mensen bij Samudita…

 

 

Barbara Handke

 

Yoga, Mindfulness Trainingen, MindfulKids, Meditatie, Massage
Barbara studeerde bedrijfseconomie met uitstapjes in de kunst, psychologie en sociologie en verhuisde 2004 van Berlijn naar Nederland en verdiepte zich hier, na jaren als marketing director werkzaam te zijn geweest in de lifestyle en toeristenbranche, verder intensief in yoga, meditatie, massage, lichaamswerk, Ayurveda  en Mindfulness.

Lees meer over Barbara 

 

Jesse van den Berg

 

Ayurvedic bodyworker en Mannenwerk.

Jesse, partner van Barbara,  startte in de zomer van 2014 met zijn 4-jarige opleiding tot Tantric Inner Grounding Therapist bij het Soul Tantra Institute in Den Bosch.

Als Tantric Ayurvedic Bodyworker geeft hij nu massage bij Samudita en heeft recent zijn eigen bedrijf VanHarteMan opgericht, dat zich bezighoudt met mannenwerk individueel en in groepen.

Lees meer over Jesse

 

Brigitte Krüger

 

ArtandSoundCreator

Mijn vriendin Brigitte is met haar gongs en instrumenten meerdere keren per jaar te gast bij Samudita. Zij verzorgt dan individuele SoundCreator sessies en samen geven we klankreizen en Yin Yoga lessen met klank in groepsverband.

Lees meer over Brigitte

 

 

 

 

WORKSHOPS EN EVENTS

 

Wij houden van creativiteit, vreugde delen, ons inner kind toelachen, dansen, zingen, drummen, verbinding voelen, samen koken en eten zonder dat wij de pijnlijke, verdrietige en onprettige gebeurtenissen in ons leven negeren of weg willen drukken.
Naast yoga, Mindfulness, meditatie, massage en natuurlijk de mooie grote schommel in de tuin kun je bij Samudita ook Klankschalen Healings met Birgit Handke en nog heel veel meer beleven…

En niet te vergeten: in de kleine shop vind je mooie essentiele oliën, helende magnesium producten van Zechsal, prachtige raamhangers van Sanny Bijvoet, interessante boeken, ayurvedische cosmetic van het biologische merk Lakshmi, klinkende Koshi Windchimes en vele leuke en nuttige accessoires voor een gezond leven.

 

 

 

Yogaruimte Bussumbed

IMG_3343