- Hide menu

Workshops

Heart Circle avond met Cacao

 

Heb je behoefte om je hart te openen naar jezelf en anderen, gezien en gevoeld te worden in de groep (tribe) en meer expressie te geven aan dat wat in je leeft?

 

Tijdens deze avond brengen we de magie van Sacred Cacao en Heart Circle werk samen. Beide prachtige instrumenten om je hart te openen en dieper in contact met lichaam, gevoel en elkaar te komen.

 

De Sacred Cacao waarmee me ons zullen verbinden helpt om te aarden en te openen. Wij serveren cacao uit Guatemala in de meest pure vorm – bomvol met gezonde voedingsstoffen die speciaal geselecteerd is om transformerende processen en innerlijke heling te ondersteunen. Zij geeft creatieve impuls en focus en laat je stralen van binnenuit.

 

In de Heart Circle spreken we het gedeelte van ons zenuwstelsel aan dat gewend is sinds duizenden jaren om in een tribe als één te bewegen. We maken samen muziek, geven expressie aan onze stemmen, bewegen, drukken uit wat er in ons leeft en er is de mogelijkheid je hartverlangens te delen en hierin te worden ontvangen door de groep. Een ervaring van thuiskomen in jouw unieke zelf in de veilige bedding van de tribe.

 

 


Algemene informatie

Tijd:                      Vrijdagavond van 19:30-22:00
Datum:                 2 & 23 december (kersteditie) 2022
Locatie:                De meentwerf, Mierenmeent 122 Hilversum
Bijdrage:              Naar inkomen €33/€44
Aanmelden:         Graag hier via contactformulier, ook bij voor persoonlijke wensen en vragen.
Afmelden:           Je kunt je t/m 3 dagen van tevoren kosteloos afmelden

Klik hier voor aanvullende informatie en data